Најнови настани

НОВА ЕКСКЛУЗИВНА КНИЖАРНИЦА ЗА ДЕЦА

Во присуство на голем број соработници и пријатели на ЕДУКА МАК се отвори новата ексклузивна книжарница за деца. Свеченото отворање беше на 21.12.2016 година.
Во неа ќе можете да ги најдете најдобрите сликовници, книги за деца, едукативни прирачници, училишен прибор и безброј подароци за вашите најмали.
Лоцирана во станбено-деловниот комплекс во населба Црниче, на ул. Павел Шатев бр.3/1, локал 4.

http://kurir.mk/makedonija/kultura/skopje-dobi-prva-spetsijalizirana-knizharnitsa-za-detsa
http://www.publicitet.mk/za-deca-i-mladi/item/4123-skopje-dobi-prva-specijalizirana-knizharnica-za-deca
http://denesen.mk/web/?p=489773
http://lider.mk/2016/12/22/skopje-dobi-prva-specijalizirana-knizarnica-za-deca/

Повеќе

image

27. Меѓународен саем на книгата, Скопје 2015

ЕДУКА МАК и оваа година, како и минатата, ќе учествува со свој штанд на најголемата културна манифестација во Македонија - Саем на книгата 2015

Повеќе
image

Работилница на тема: ПРАКТИЧНИ ИСКУСТВА ОД ПРИМЕНАТА НА ИНТЕГРИРАНИТЕ ПРИРАЧНИЦИ СО НАСЛОВ КРЕАТИВНА ИГРА

На работилницата ќе бидат поканети претставници од сите градинки во Република Македонија кои работеле со интегрираните прирачници за деца од предучилишна возраст: КРЕАТИВНА ИГРА (4-5) и КРЕАТИВНА ИГРА (5-6).

Повеќе

© 2015 EDUKA MAK Publishing